A KAPCSOLATFELVÉTEL MÓDJAI

Kapcsolatfelvétel 'Online Jogi Tanácsadás' útján

Kapcsolatfelvétel az ún.

‘Online Jogi Tanácsadás’ útján

Miért érdemes igénybe venni?

Kényelmes

Lehetővé tesszük, hogy akár otthonából, vagy bárhonnan internetes hozzáféréssel, egyszerűen és kényelmesen írja le problémáját, melyre gyors és szakszerű választ kap.

Megbízható

A leírt jogesete szigorúan bizalmas ügyvédi titoknak minősül az ügyvédi törvény szerint, így kívülálló személy soha semmilyen körülmények között nem szerezhet tudomást róla.

Nincs kockázat

Az Online Jogi Tanácsadás díját megbízható online bankkártyás átutalással fizeti meg. Ha nem kapja meg a választ a vállalt határidőn belül, akkor pénzét visszafizetjük!

Hogy fogjuk intézni az ügyét?

h

Megadja az adatait

Nincs regisztráció!

l

Leírja a jogi problémáját

Mely szigorúan bizalmas!

Bankkártyával fizet

Megbízható és egyszerű!

N

Megkapja a választ

Szakszerű és kimerítő!

Miután elküldte nekünk a jogesetét, küldünk Önnek egy kitöltendő kérdőívet az első kapcsolatfelvétel során, amivel még teljesebben felmérjük, hogy problémájának milyen jogi megoldási lehetőségei vannak. Ennek során az elérhető adatbázisból lekérjük gépjárműje adatait (futásteljesítmény, előélet), valamint leinformáljuk az eladót is, ha kereskedésről van szó. A szakszerű, mindenre kiterjedő jogi elemzés általában min. 10-12 oldal hosszú, tartalmazza a jogszabályi hivatkozásokat és a bírósági gyakorlat bemutatását, valamit megoldási javaslatot az Ön egyedi ügyére. Válaszunkkal a kezében iránymutatást kap a folytatáshoz és egy olyan teljes körű jogi elemzést, amivel magabiztosan, jogi érveléssel fog tudni fellépni az eladóval szemben. Amennyiben pedig úgy ítéli meg, hogy további jogi segítségre lenne szüksége, akkor megbízás esetén olyan kimerítő érvelést és jogszabályi háttért tartalmazó felszólító levelet küldünk az eladónak, amivel a peren kívüli egyezség létrejöttét nagymértékben előmozdítjuk.

Attól függően, hogy mennyire sürgős az ügye, a garantált választ 3 különböző csomagban kínáljuk:

gtag('event', 'Online_jogi_tanacsadas', { 'event_category': 'CTA', 'event_label': 'tegye_fel_kerdeset1' }); gtag('event', 'Fizetes', { 'event_category': 'Barion_Gyors', 'event_label': 'oldal_elhagyasa' }); gtag('event', 'Fizetes', { 'event_category': 'Barion_SOS', 'event_label': 'oldal_elhagyasa' });

Kérjük vegye figyelembe, hogy a határidők munkanapokban értendőek, és az ÁSZF 3. pontja szerint számolandóak!

Időpontfoglalás személyes konzultációra

Dr. Cseszlai Ádám

ügyvéd

Flórián Udvar Irodaház

1033 Budapest, Polgár utca 8-10.

“A” lépcsőház – 2. emelet

Irodaházunk parkolójában a Parkl applikációval parkolhat, amely automatán felismeri az autóját a be-és kihajtáskor, így nem kell jegyet húznia, nem kell az automatát megkeresnie és fizetnie, mert az alkalmazás egyszerűen levonja a parkolás díját.

Javasoljuk, hogy töltse le a mobiltelefonjára a logóra kattintva, parkoljon egyszerűen és kényelmesen!