A KAPCSOLATFELVÉTEL MÓDJAI

Kapcsolatfelvétel 'Online Jogi Tanácsadás' útján

Kapcsolatfelvétel az ún.

‘Online Jogi Tanácsadás’ útján

Miért érdemes igénybe venni?

Kényelmes

Lehetővé tesszük, hogy akár otthonából, vagy bárhonnan internetes hozzáféréssel, egyszerűen és kényelmesen írja le problémáját, melyre gyors és szakszerű választ kap.

Megbízható

A leírt jogesete szigorúan bizalmas ügyvédi titoknak minősül az ügyvédi törvény szerint, így kívülálló személy soha semmilyen körülmények között nem szerezhet tudomást róla.

Nincs kockázat

Az Online Jogi Tanácsadás díját megbízható online bankkártyás átutalással fizeti meg. Ha nem kapja meg a választ a vállalt határidőn belül, akkor pénzét visszafizetjük!

Hogy fogjuk intézni az ügyét?

h

Megadja az adatait

Nincs regisztráció!

l

Leírja a jogi problémáját

Mely szigorúan bizalmas!

Bankkártyával fizet

Megbízható és egyszerű!

N

Megkapja a választ

Szakszerű és kimerítő!

Miután elküldte nekünk a jogesetét, küldünk Önnek egy kitöltendő kérdőívet az első kapcsolatfelvétel során, amivel még teljesebben felmérjük, hogy problémájának milyen jogi megoldási lehetőségei vannak. Ezt követően az elérhető adatbázisból lekérjük a gépjárműjére vonatkozó információkat (futásteljesítmény, előélet), valamint ha kereskedőtől vásárolt, leinformáljuk az eladót is (cégkivonat, közzétett beszámoló), annak érdekében, hogy megalapozottan tudja előkészíteni az igényérvényesítést. A szakszerű, mindenre kiterjedő jogi elemzés általában minimum 10-12 oldal hosszú, tartalmazza a jogszabályi hivatkozásokat és a bírósági gyakorlat bemutatását, valamit megoldási javaslatot az Ön egyedi ügyére, mellékelve az adatbázisokból lekért hiteles kivonatokat. Válaszunkkal a kezében tehát egy szakszerű iránymutatást kap a folytatáshoz és egy olyan teljes körű jogi elemzést, amivel magabiztos és megalapozott jogi érveléssel fog tudni fellépni az ellenérdekű féllel szemben. Amennyiben pedig úgy ítéli meg, hogy további szakirányú jogi segítségre lenne szüksége, akkor megbízási szerződés alapján az általunk már előzetesen felmért ügyében olyan kimerítő érvelést és jogszabályi háttért tartalmazó felszólító levelet küldünk az ellenérdekű félnek, amivel a peren kívüli egyezség létrejöttét nagymértékben előmozdítjuk.

Attól függően, hogy mennyire sürgős az ügye, a garantált választ 3 különböző csomagban kínáljuk:

gtag('event', 'Online_jogi_tanacsadas', { 'event_category': 'CTA', 'event_label': 'tegye_fel_kerdeset1' }); gtag('event', 'Fizetes', { 'event_category': 'Barion_Gyors', 'event_label': 'oldal_elhagyasa' }); gtag('event', 'Fizetes', { 'event_category': 'Barion_SOS', 'event_label': 'oldal_elhagyasa' });

Kérjük vegye figyelembe, hogy a határidők munkanapokban értendőek, és az ÁSZF 3. pontja szerint számolandóak!

Időpontfoglalás konzultációra

Foglaljon időpontot személyes vagy skype konzultációra az alábbiak szerint:

Dr. Cseszlai Ádám

ügyvéd

Flórián Udvar Irodaház

1033 Budapest, Polgár utca 8-10.

“A” lépcsőház – 2. emelet

Irodaházunk parkolójában a Parkl applikációval parkolhat, amely automatán felismeri az autóját a be-és kihajtáskor, így nem kell jegyet húznia, nem kell az automatát megkeresnie és fizetnie, mert az alkalmazás egyszerűen levonja a parkolás díját.

Javasoljuk, hogy töltse le a mobiltelefonjára a logóra kattintva, parkoljon egyszerűen és kényelmesen!