ONLINE JOGI TANÁCSADÁS

Hogyan működik?

A jogi problémáját Ön minél részletesebben leírja, melyre az Ön által választott csomagnak megfelelő határidőben garantált választ kap online elektronikus úton (e-mail). A válaszban jogszabályokkal alátámasztott, érthető és később felhasználható részletes jogi elemzést kap, az Ön ügyére egyediesítve, megoldási lehetőségek felvázolásával. Nincs kockázata, mert ha válaszunk késik (soha nem szokott), akkor pénzét visszafizetjük! Azoknak ajánljuk, akik először személyes konzultáció nélkül szeretnének tájékozódni, nem szeretnének szabad időpontra várni, vagy csak egyszerűbbnek tartják otthon a számítógép előtt ülve megrendelni ezt az egyébként igen népszerű szolgáltatásunkat.

Megadja adatait

Regisztráció nem szükséges!

Leírja a jogi problémáját

Mely szigorúan bizalmas!

Bankkártyával fizet

Megbízható és egyszerű!

Megkapja a választ

Szakszerű és kimerítő!

Miért érdemes igénybe venni az online tanácsadást?

Biztonságos fizetés

Megbízható fizetési megoldás a Barion bankkártyás fizetési rendszerén keresztül, maximális biztonság mellett.

Kényelmes

Lehetővé tesszük, hogy akár otthonából, vagy bárhonnan internetes hozzáféréssel, egyszerűen és kényelmesen írja le problémáját, melyre gyors és szakszerű választ kap.

Nincs kockázat

Ha nem kapja meg a választ a vállalt határidőn belül, akkor pénzét visszafizetjük!

Attól függően, hogy mennyire sürgős az ügye, a garantált választ 3 különböző csomagban kínáljuk:

NORMÁL

10 munkanapon belüli válasz

30 000 Ft

GYORS

5 munkanapon belüli válasz

37 500 Ft

S.O.S

1 munkanapos belüli válasz

45 000 Ft

Kérjük vegye figyelembe, hogy a határidők munkanapokban értendőek, és az ÁSZF 3. pontja szerint számolandók! Amennyiben csatolmányokat (pl. okirat pdf-ben, fénykép) szeretne küldeni annak érdekében, hogy a feltett kérdésre még pontosabb választ tudjunk adni, vagy jogi véleményezést kér pl. egy szerződésről, akkor 1.000,- Ft / db áron van mód mellékletek csatolására.